Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin,numërimin dhe serotipimin e Salmonellës - Pjesa 3:Udhëzimet për serotipimin e Salmonellës spp. (ISO/TR 6579-3:2014)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimeve dhe ushqimeve për kafshë - Reaksioni zinxhir i polimerazës në kohe reale (PCR) - metoda bazë për zbulimin e patogjenëve te shkaktuar nga ushqimet - Metoda horizontale për zbulimin e Shiga toksinë-duke prodhuar Encherichia coli (STEC) dhe përcaktimin e O157,O111,O26,O103 dhe O145 serogrupet (ISO/TS 13136:2012)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Clostridium spp - Pjesa 3: Zbulimi i Clostridium perfringens (ISO/TS 15213-3:2024)
60.60 Standard published
Lëndë ushqyese për kafshët: Metodat e marrjes së mostrave dhe analizave - Kriteret e performancës për metodat e analizës së vlefshme laboratorike dhe të provuar në unaza, për përcaktimin e metaleve të rënda
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Teknikat e marrjes së mostrave për analiza mikrobiologjike të ushqimit dhe mostrave të ushqimit (ISO / TS 17728: 2015)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore për kafshë - Përcaktimi i përmbajtjes së acideve yndyrore - Pjesa 1: Përgatitja e metil estereve (ISO/TS 17764-1:2002)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Reaksioni zinxhir polymerase (PCR) për zbulimin e patogjenëve që lindin në ushqime - Zbulimi i tipit A,B,C dhe F të C botulines që prodhon neurotoksinë(ISO/TS 17919:2013)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Reagimi zinxhir I Polymerasës (PCR) për zbulimin e patogjenëve të ushqimit - Zbulimi i enterocolitica Yersinia patogjene dhe pseudotuberculosis Yersinia (ISO/DTS 18867: 2015)
60.60 Standard published
Mikrobiologjia e ushqimit dhe ushqimi për kafshë - Metoda horizontale për zbulimin, numërimin dhe serotipimin e Salmonellës -Pjesa 2: Numerimi me ane te teknikes se numrit me te mundshem te zvogeluar.
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Reduktimi i sasise se mostres per analizen e mykotoksinave - Krahasimi midis bluarjes ne te thate dhe perzierjes ne trajte pezullie
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Percaktimi i acesulfamit-K, aspartamit, neohesperidines-dihidrokalkonit dhe saharines - Metoda HPLC
60.60 Standard published
Makineri për përpunimin e ushqimit - Udhëzues per shtrirjen e linjes se makinerive -Materialet per mjedisin e destinuar per artikujt ushqimorë
60.60 Standard published
Analizat e ushqimit - Përcaktimi i mbetjeve të pesticideve me LC-MS/MS - Parametrat mas spektrometrike
60.60 Standard published
Analizat e ushqimit - Kriteret e performancës për metodat e analizes te validuara ne nje laborator te vetem per percaktimin e mykotoksinave
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë - Modeli për dhenien e informacionit rreth metodave imunologjike dhe metodave biologjike molekulare.
60.60 Standard published
Analizat e ushqimeve - Përcaktimi i mbetjeve pesticide nëpërmjet GC-MS - Periudhat e ruajtjes, parametrat spektrometrik të masës dhe informacioni reagues i detektorit
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i mbetjeve të pesticideve nga GC-MS/MS - Parametrat për vargun masiv të spektometrisë.
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore – Metodë e shumëfishtë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve duke përdorur analiza bazuar në GC ose LC pas nxjerrjes/ndarjes dhe pastrimit të acetonitrilit me anë të SPE të shpërndarë - Të dhënat e vlefshmërisë së metodës QuEChERS modulare
60.60 Standard published