DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Projects

Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.

Raporti teknik i studimit ndërlaboratorik për përcaktimin e Besatzit në grurë të zakonshëm, thekër dhe grurë të fortë

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Produkte me bazë bio - Metodat e pamjes të përgjithshme për përcaktimin e përmbajtjes të bazës biologjike

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Drithëra dhe produktet e drithërave - Raporti teknik i studimit ndërlaboratorik për përcaktimin e përmbajtjes së papastërtive në misër (Zea mays, L.) dhe në melekuqe (Sorghum bicolor, L.)

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Produkte me bazë biologjike - Udhëzime për inventarin e Ciklit të Jetës (LCI) për fazën e fundit të jetës

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Produkte me bazë biologjike - Shembuj të raportimit për kriteret e qëndrueshmërisë

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Drithëra ( grurë dhe elb) - Raport teknik i studimeve ndërlaboratorike për përcaktimin e lagështisë dhe proteinave në bërthama të plota me spektroskopi me rreze infra të kuqe

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Produktet me bazë biologjike - Përdorimi i raporteve të qëndrueshme të izotopeve të karbonit, hidrogjenit, oksigjenit dhe azotit si mjete për verifikimin e origjinës së lëndës fillestare me bazë biologjike dhe karakteristikat e proceseve të prodhimit - Pasqyra e aplikacioneve ekzistuese përkatëse

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Drithëra dhe produktet e drithërave - Grurë i fortë (T. durum Desf.) - Udhëzime të përgjithshme për metodat e instrumentave matës të ngjyrës së bollgurit

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Drithëra dhe produktet e drithërave - Grurë i zakonshëm (Triticum aestivum L.) - Përcaktimi i vetive të matjes së cilësisë së brumit të hidratimit të përshtatshëm nga prova tregtare dhe metodologjia e provave të bluarjes

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Çaj Matcha - Përkufizime dhe karakteristikat

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Erëzat dhe aromat - Përcaktimit i hirit të përgjithshëm

60.60 Standard published

DPS/KT 360 më tepër

Kajsi e zerdeli - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 360 më tepër

Miell misri - Karakteristikat

90.92 Standard to be revised

DPS/KT 360 më tepër

Pjeshkë - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 360 më tepër

Fiq - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 360 më tepër

Karrota - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 360 më tepër

Kumbulla të thara - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 360 më tepër

Portokalle - Karakteristikat

90.99 Withdrawal of Standard proposed by TC or SC

DPS/KT 360 më tepër