Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.
Mikrobiologjia e zinxhirit ushqimor - Metoda horizontale për zbulimin dhe numërimin e Clostridium spp - Pjesa 3: Zbulimi i Clostridium perfringens (ISO/TS 15213-3:2024)
60.60 Standard published
Lëndë ushqyese për kafshët: Metodat e marrjes së mostrave dhe analizave - Kriteret e performancës për metodat e analizës së vlefshme laboratorike dhe të provuar në unaza, për përcaktimin e metaleve të rënda
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore – Metodë e shumëfishtë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve duke përdorur analiza bazuar në GC ose LC pas nxjerrjes/ndarjes dhe pastrimit të acetonitrilit me anë të SPE të shpërndarë - Të dhënat e vlefshmërisë së metodës QuEChERS modulare
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 3: Lajthi (Corylus avellana) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Produkte ushqimorë - Zbulimi i alergeneve ushqimorë me metodat biologjike molekulare - Pjesa 4: Kikirik (Arachis hypogaea) - Zbulimi cilësor i një sekuence të veçantë të ADN-së në çokollatë sipas PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Analizat e ushqimit - Përcaktimi i benzo[a] pyrene,benz[a] antraceni,chrysene dhe benzo[b] flouranthene në produktet ushqimore me anë të kromatografisë në fazë të lëngët me presion te larte me zbulimin floureshent (HPLC-HD)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i akrilamidit në ushqim dhe kafe me anë të me anë të spektrometrisë së masës me gaz kromatografi (GC-MS)
60.60 Standard published
Produktet ushqimore - Udhëzime të përgjithshme për vërtetimin e metodave cilësore PCR në kohë reale - Pjesa 1: Vlefshmëria në një laborator
60.60 Standard published
Ushqime për kafshë - Metodat e marrjes së mostrave dhe analizave - Kriteret e performancës për metodat e analizës të vërtetuara në laborator të vetëm dhe të vërtetuara me unazë për përcaktimin e mykotoksinav
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i mbetjeve të pesticideve me nxjerrjen e acetatit të etilit duke përdorur GC- dhe LC-MS/MS (SweEt)
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i përmbajtjes së nitrateve dhe/apo nitriteve - Pjesa 2:Metoda HPLC/IC për përcaktimin e përmbajtjes së nitrateve të perimeve dhe produkteve bimore
60.60 Standard published
Produktet ushqimore - Zbulimi i produkteve ushqimore të rrezatuara që përmbajnë sheqer kristalor me anë të spektroskopisë ESR
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Përcaktimi i acidit domoik në prodhimet e detit me guackë të pagatuara, peshkun e detit të pagatuar dhe midhjet e gatuara me anë të RP-HPLC duke përdorur zbulimin UV
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergeneve ushqimore me metoda imunologjike - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergeneve ushqimore me metoda biologjike molekulare - Pjesa 1: Konsiderata të përgjithshme
60.60 Standard published
Produkte ushqimore - Zbulimi i alergjenëve ushqimorë me metoda biologjike molekulare - Pjesa 2: Selino (Apium graveolens) - Zbulimi i një sekuence specifike të ADN-së në salsiçe të gatuara me PCR në kohë reale
60.60 Standard published
Ushqime me origjinë bimore - Metodë e shumëfishtë për përcaktimin e mbetjeve të pesticideve duke përdorur analizat me bazë GC dhe LC pas ekstraktimit me acetonitril dhe pastrimit me SPE shpërndarëse - Metoda modulare QuEChERS
60.60 Standard published
Produkte ushqimore për kafshë: Metodat e marrjes së mostrave dhe analizës - Përcaktimi i OCP-ve dhe PCB-ve nga GC-MS
60.60 Standard published